Hoe werkt het ?

Verkoop jouw prachtige items bij FRANKIE'S en shop voor 50% van de verkoopprijs bij jouw favoriete winkel of ontvang 40% op je rekening. It's up to you

Mooie kleding verdient het om door de juiste persoon gedragen te worden. Zo begint een mooie, eerlijke en minder consumerende wereld bij jou!

Selecteer in jouw kast welke mooie stuks je niet meer draagt. Stuur een app met foto’s van de stuks en geef aan om hoeveel stuks het gaat. Via de app laten wij dan weten of we interesse hebben. Als dat zo is maken we via de app een afspraak om langs te komen en de stuks te laten zien. Wij selecteren onze favorites en maken een account voor je aan. Alles wordt geprijsd en krijgt een aan jou gekoppelde unieke streepjescode. En dan gaat het de winkel in! Online kun je met jouw inloggegevens meekijken naar de voorraad en de verkoop.

Jij kiest of je voor 40% voor op je bankrekening spaart of voor 50% aan shoptegoed bij jouw favoriete shop! Als die shop nog geen partner van ons is dan gaan wij ons best doen hen snel partner te maken. Onze huidige partners zijn: Sonar, Artishock, Marilot, Skins Cosmetics, Écru Nuenen, Depeche Donna Den Bosch, Magda, Ansh46, Meent in Haarlem, Zappas & IQstudio…en de lijst blijft groeien!

Aan het einde van een seizoen kun je de niet verkochte items ophalen of het gaat naar een goed doel. Indien stuks niet voor 1 februari of 1 september zijn opgehaald gaat alles naar een goed doel. Seizoenen lopen van 1 februari tot 1 september en van 1 september tot 1 februari. Heb je nog vragen? Whatsapp dan naar 06-24714190..

Zie ook onze Algemene Voorwaarden hieronder!

Tot snel!

Frankie 

Algemene Voorwaarden

Bij het inbrengen en/of kopen van kleding, schoenen, tassen of andere items bij FRANKIE’S favorites bent u gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden. Op grond van artikel 6:232 van het Burgerlijk Wetboek bent u ook gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden indien u geen kennis heeft genomen van de algemene voorwaarden.

1. U kunt uw kleding en accessoires op afspraak aanbieden bij FRANKIE’S favorites.

2. FRANKIE’S favorites werkt met een volledig geautomatiseerd systeem met barcodes. Via uw eigen account met strikt persoonlijke inloggegevens kunt u via het klantenportaal van onze website de verkoop en voorraad inzien van uw items. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de stand van zaken en het aanvragen van eventuele uitbetalingen. Dit kan via de site of telefonisch worden aangevraagd. Bij inbreng kiest u voor 50% van de verkoopprijs als een tegoedbon van een door u gekozen winkel of voor 40% van de verkoopprijs overgemaakt op uw bankrekening. Dit gebeurt niet automatisch maar u kunt dit aanvinken wanneer u ingelogd bent. Betaling geschied dan binnen 7 dagen.

3. FRANKIE’S favorites kan de prijs van een item te allen tijde wijzigen indien zij dit nodig achten. Als inbrenger houdt u recht op de afgesproken 40% of 50% van de “nieuwe” verkoopprijs. Tevens kunnen wij een artikel uit de winkel halen als het blijkt toch niet verkoopbaar te zijn. FRANKIE’S favorites streeft er altijd naar de hoogst haalbare verkoopprijs voor uw artikel te krijgen.

4. Een seizoen loopt bij FRANKIE’S favorites van februari t/m augustus en van september t/m januari. Artikelen welke niet verkocht zijn kunnen in de laatste maand van het betreffende seizoen door de inbrenger zelf uit de rekken worden gehaald. Stuks welke niet zijn opgehaald door de inbrenger doneren wij aan een goed doel.

5.FRANKIE’S favorites is gevestigd aan de Torenallee 40-10. Dit winkelpand heeft een alarmsysteem en sloten voldoen aan alle veiligheidseisen. FRANKIE’S favorites kan echter niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, vermissing of diefstal van de door u ingebrachte items. Inbrengen is volledig en altijd op eigen risico. Uitbetaling geschiedt alleen als een item daadwerkelijk verkocht is.